Verras vrienden en familie door de geboorte van je kleine spruit aan te kondigen met uniek en op maat gemaakt drukwerk. Het originele geboortekaartje wordt volledig naar de wensen van de aanstaande ouders ontworpen. Geen idee wat jullie zoeken of juist wel en twee heel verschillende meningen? Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek ontwerpen wij hetgeen dat jullie willen zonder dat jullie het zelf wisten! De persoonlijke huisstijl voor je kleine spruit trekken we in al het drukwerk door en indien gewenst ook online.

Waar het allemaal begon: de geboorte van de kleine man

Het eerste gepersonaliseerde huisstijl project hebben we gemaakt voor Isaac. Deze huisstijl hebben we doorgetrokken in het ontwerp van het geboortekaartje en de ‘doopsuiker’. In dit geval repen chocolade met een wikkel die we hebben dichtgeplakt met een stickertje in de huisstijl.

Ontwerp voor geboortedrukwerk afgestemd op de wensen van de ouders.

Tijdens het gesprek met de ouders zijn de volgende zaken naar voren gekomen en blijven hangen: Laura, laurier, kleuren en vogels. We hebben voor Laura een logo ontworpen met een origami vogel erin. Het geboortekaartje zelf kon gevouwen worden tot het origami vogeltje van het logo. Hoe je dat moest doen vond je in een stap voor stap plan op haar gepersonaliseerde website. Op deze website vond je ook de uitleg en betekenis van haar naam. Als ‘doopsuiker’ hebben de ouders gekozen voor zakjes met laurier. Aan het zakje hing een recept. Op de website vond je meer recepten.

Geboortedrukwerk van het tweede kindje afgestemd op het drukwerk van het eerste kindje.

Het geboortedrukwerk van Viktor, het broertje van Laura, hebben we op vraag van de ouders afgestemd op het persoonlijke drukwerk van zijn zus. Voor Viktor hebben we gekozen voor een zeilbootje. Als ‘doopsuiker’ hebben de ouders kleine flesjes champagne (dopen van een boot) besteld en daar de gepersonaliseerde kaartjes aan vast gemaakt. Ook op de website van Viktor kan je een stap voor stap plannetje terug vinden met hoe je van het geboortekaartje een bootje kan vouwen.

Geef gepersonaliseerd geboortedrukwerk en een huisstijl cadeau aan het ongeboren kleintje en haar of zijn ouders.

Je ontvangt een mooie giftcard die je minimaal 2 maanden voor de uitgerekende datum aan de ouders geeft. Deze giftcard is goed voor:

 • Face-to-face gesprek met de ontwerper en de ouders.
  • In dit gesprek is het de bedoeling om de ouders beter te leren kennen en zo een uniek voorstel te kunnen maken voor het geboortedrukwerk.
 • Een week na het gesprek ontvangen de ouders een voorstel van persoonlijk logo, geboortekaartje en ander drukwerk.
 • Na de feedback van de ouders worden de definitieve ontwerpen gemaakt, bestaande uit:
  • Logo
  • Geboortekaartje
  • Geboortedrukwerk
  • (Eventueel) website, inclusief domeinnaam voor 1 jaar
 • Wanneer de baby geboren is geeft één van de (groot)ouders, peter of meter de datum, tijd en tijdstip door. We passen het geboortekaartje aan en leveren het ontwerp aan de drukkerij aan.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en onze prijzen